Патладжани - 5 бр.
Пилешко филе - 1 бр.
Гъби - 7 - 8 бр.
Спанак - 300 гр.
Лук - 2 бр.
Масло
Кашкавал
Подправки
Патладжаните измивам,разрязвам по дължина и издълбавам. Оставям ги в студена и подсолена вода.
Лука и гъбите режа на кубчета,спанака на лентички, а месото наситнявам.
В тиган с масло запържвам лука,добавям месото,след това вътрешната част от патладжаните - нарязани на кубчета, гъбите и накрая спанака.
Разбърквам, овкусявам и махам от котлона.
Патладжаните редя в тава и пълня.
Пека под фолио в предварително загрята фурна.
Когато са готови поръсвам с рендосан кашкавал.
Няма коментари:
Публикуване на коментар