Тиквички - 3 бр.
Гъби - 7 - 8 бр.
Чесън - 3 скилидки
Пилешко филе - 150 - 200 гр.
Готварска сметана - 200 мл.
Масло
Сол
Измивам и подсушавам тиквичките.С картофобелачка ги режа на ленти,а лентите разделям по дължина на две.Слагам нарязаните тиквички в гевгир,посолявам ги и ги оставям да се отцедят.
Нарязвам гъбите и месото.
В дълбок тиган слагам масло или друга мазнина по избор слагам месото,когато е почти готово слагам чесъна и гъбите.След няколко минути добавям и отцедените тиквички. Бъркам.
Накрая добавям сметаната и овкусявам със сол и малко едро смлян лют червен пипер.
Готвя няколко минути и махам от котлона.
ТАЗИ И ДРУГИ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора