Паста орзо - 200 гр.
Пилешко филе - 300 гр.
Лук - 1 бр.
Червена чушка - 1 бр.
Грах - 2 шепи
Соев сос
Сол
Подправки по избор - аз използвах универсална и микс сухи зелени подправки
Кашкавал или друго сирене за поръсване по избор.
Сварявам орзото, според указанието на опаковката.
Оставям да се поохлади,а след това оставям в гевгир,за да се отцеди.
В малко мазнина запържвам наситнения лук и чушките - нарязани на кубчета.След това слагам и филето, нарязано на хапки.Когато месото е почти готово слагам и две шепи грах - използвах замразен.
Когато всичко е сготвено добавям и орзото.
Сипвам малко соев сос,разбърквам и сервирам топло - с рендосано твърдо сирене.