Картофи - 5 - 6 бр.
Червен лук - 2 бр.
Кисели краставички - 6 - 7 бр.
Майонеза - 1 оп.
Магданоз - 1 / 2 вр.
Копър - 1/3 вр.
Захар - 1 с.л.
Оцет - 3 с.л.
Сол
Слагам картофите да се варят,а през това време мариновам лука.
За целта го нарязвам на полумесеци,слагам го в купа и към него добавям захарта,оцета,солта и заливам с вряла вода.
Оставям да се маринова.
Сварените картофи беля и режа на не много малки кубчета, добавям нарязаните на кръгчета краставички, наситнените копър и магданоз и отцедения маринован лук.
Разбърквам,прибавям майонезата и отново разбърквам.
При необходимост добавям още сол.