Картофи - 1 кг.
Сварени яйца - 5 бр.
Масло - 50 гр.
Кашкавал - 50 гр.
Топено сирене - 200 гр.
Брашно - 2 с.л.
Масло - 2 с.л.
Яйца - 2 бр.
Кисело мляко - 1 ч.ч.
Прясно мляко - 1/2 ч.ч.
Сол и черен пипер
Сварените картофи и яйца беля и режа на кръгчета.
В обилно намазнена тава редя половината от картофите.Отгоре нареждам яйцата,върху тях нярязаното топено сирене,останалите картофи и поръсвам с разтопено масло.
В купа разбивам яйцата с киселото и прясно мляко,брашното и подправките.
С млечната смес заливам картофите, поръсвам с рендосания кашкавал и пека в предварително загрята фурна до получаване на златиста коричка.