Картофи - 1 кг.
Гъби - 10 бр.
Пресен лук - 1 вр.
Св.бут варено пушен - 200 гр.
Копър - 1/2 - 1 вр.
Сол
Масло
Кашкавал
Сварявам картофите и ги слагам в гевгир да се отцедят и охладят.
През това време...режа лука,гъбите и свинския бут на дребно.Вие може да ползвате друг колбас или да не слагате.
В тиган с малко мазнина запържвам гъбите и колбаса.Добавям лука,овкусявам и махам от котлона.
Картофите намачквам на пюре,добавям малко масло и наситнения магданоз - разбърквам хубаво.
В тавичка - аз използвах кръгла с падащо дъно,изсипвам половината от картофеното пюре,с лъжица заглаждам хубаво,за да стане като блат.Отгоре изсипвам гъбената плънка и разпределям равномерно.Върху плънката изсипвам останалото пюре - отново заглаждам с льжицата.Аз се опитах да направя и леки вълнички :)