Тиквички - 2 бр.
Пилешко филе - 200 гр.
Царевица - 1/2 консерва
Сирене - 100 гр.
Зехтин
Червен лук - 1/2 гл.
Чесън - 1 скилидка
Лимон
Горчица
Сол
Тиквичките режа на ленти по дължина и минавам на грил тигана. Пилешкото месо режа на малки парченца и запържвам до златисто в малко мазнина.
В голяма купа слагам нарязаните на кубчета гриловани тиквички,месото,царевицата и натрошеното сирене.
Овкусявам салатата с дресинга,който се приготвя по следния начин : наситнявам червения лук и чесъна,добавям зехтин, лимонов сок,горчица,сол,1 ч.л. оцет и блиндирам всичко.
Няма коментари:
Публикуване на коментар