Яйца - 4 бр.
Зеле - 200 гр.
Кашкавал - 50 - 60 гр.
Пресен лук - 1 - 2 стръка
Магданоз
Целина листа
Сол
Червен пипер
Чубрица
Масло
Измивам зелето и фо рендосвам на рендето - използвам ренде тип бьорнер.Ако нямате може просто да го нарежете на много дребно.
В купа разбивам яйцата и добавям зелето,нарязания на дребно пресен лук,рендосания кашкава,магданоза,целината и подправките.
Разбърквам всичко и изсипвам в тавичка,покрита с хартия за печене.
Разбърквам всичко и изсипвам в тавичка,покрита с хартия за печене.
Отгоре,на няколко места слагам малки парченца масло.
Пека в предварително загрята фурна на 190 до готовност.
Още горещо поръсвам с малко настърган кашкавал.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар