Филе пъстърва - 1 бр.
Ориз - 3 с.л
Киноа - 2 с.л
Ориз - 3 с.л
Киноа - 2 с.л
Пюре от тиква - 1 ч.л/ за цвят/
Домат и краставица за декорация
Сварявам ориза и киноата. Аз го правя по отделно. Измивам рибата,навивам я на роло и закрепям с клечка за зъби,увивам я във фолио с малко зехтин и я слагам да се пече във фурната.Отцеждам сварените ориз и киноа от водата, слагам ги в купа и добавям пюрето от тиква.Разбърквам. Когато и рибата е готова си подреждам чинията,декорирам с домат и краставица, които после стават на салатка :) приятен апетит
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар