Страници

сряда, 31 август 2016 г.

ПЪСТЪРВА С ОРИЗ И КИНОА

Филе пъстърва  -  1 бр.        
Ориз - 3 с.л                              
Киноа - 2 с.л
Пюре от тиква - 1 ч.л/ за цвят/
Домат и краставица за декорация

Сварявам ориза и киноата. Аз го правя по отделно. Измивам рибата,навивам я на роло и закрепям с клечка за зъби,увивам я във фолио с малко зехтин и я слагам да се пече във фурната.Отцеждам сварените ориз  и киноа от водата, слагам ги в купа и добавям пюрето от тиква.Разбърквам. Когато и рибата е готова си подреждам чинията,декорирам с домат и краставица, които после стават на салатка  :) приятен апетит  


ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 

Няма коментари:

Публикуване на коментар