Получи се бързо, лесно и много вкусно!
Броколи - 1 бр.
Гъби - 250 гр.
Наденица - 1 бр.
Готварска сметана - 100 мл.
Топено пушено сирене
Кашкавал
Пушен кашкавал
Риган
Сол
Бульон пилешки
Розичките броколи заливам за няколко минути с вряла вода.След това ги отцеждам и заливам със студена, за да запазят цвета си.
Гъбите почиствам и режа на по-големи парчета.
В тава слагам розичките броколи, гъбите и нарязаната наденица.
Поръсвам с избраните подправки, заливам със сметаната и накрая слагам сирената.
Пека в предварително загрята фурна до готовност и златист загар.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар