Пилешко долно бутче - 1 кг.
Праз лук - 3 стръка
Домати консерва - 2 бр. белени
Чесън - 3 - 4 скилидки
Печени червени чушки - 1 буркан белени
Червен пипер
Чубрица
Сол
Чили
Магданоз
Сирене
Нарязвам праза и го запържвам в малко мазнина. След това добавям нарязаните чушки и домати.Добавям чесъна и 1 ч.ч. вода,овкусявам и оставям да покъкри.След няколко минути махам от котлона.Бутчетата минавам леко на тиган с мазнина.
Получи се невероятна пикантна вкусотия.За който не е в режим ... може и топла питка...
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар