Тиквички - 4 бр.
Чесън - 2 скилидки
Сирене - 100-200 гр.
Една шепа смлени орехови ядки
Зехтин - 2 с.л
Чесън - 2 скилидки
Сирене - 100-200 гр.
Една шепа смлени орехови ядки
Зехтин - 2 с.л
Режа тиквичките на ленти и ги пека в намаслен тефлонов тиган,може и на грил тиган.В съд за пасиране слагам тиквичките, пасирам ги.Прибавям натрошеното сирене,нарязания чесън и орехите.Разбърквам,добавям малко зехтин и пасирам още малко.Вместо пасатор може да се използва и блендер,или чопър.
Пастата е добре да се сервира студена и е много добра комбинация с препечени филийки ;) Мммм...лесно и много вкусно
Пастата е добре да се сервира студена и е много добра комбинация с препечени филийки ;) Мммм...лесно и много вкусно
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДАНАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар