Гъби - 4 бр.
Бекон - 100 гр.
Лук - 1 бр.
Крема сирене -120 гр.
Чедър и пармезан - общо около 100 гр.
Зехтин
Магданоз
Почиствам гъбите,махам пънчетата и ги подреждам в тава с външната част нагоре.Поръсвам всяка със зехтин и слагам във фурната на 190° за около 10 - 12 мин.
През това време в тиган задушавам ситно нарязания лук,добавям нарязания на кубчета бекон и готвя няколко минути.Махам от котлона и добавям крема сиренето,сол и мааалко черен пипер.
Вадя гъбите от фурната и с шпатула ги обръщам.Разпределям във всяка плънката с бекон и допълвам с рендосани сирена - аз използвах чедър и пармезан.Връщам във фурната за още 15 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар