понеделник, 11 май 2020 г.

СОЧНО ПИЛЕ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ



Пилешки гърди - 1 бр.
Розмарин
Сол
Замразен грах - 200 гр.
Замразено брюкселско зеле - 200 гр.

Във вряща подсолена вода слагам замразените зеленчуци за няколко минути. Когато поомекнат ги отцеждам в гевгир.Слагам ги в тиган с малко масло и подправки по избор.
Пилешките гърди разделиха на две, посолих ги и поръси със сух розмарин - такъв имах. Покрих с фолио и леко го начуках. Слагам пилешко то в тиган с малко мазнина като готвя от всяка страна до златисто.



ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 


Няма коментари:

Публикуване на коментар