Леща - 1 ч.ч.
Лук - 1 бр.
Яйце - 1 бр.
Бульон - 1 бр.
Магданоз - 1/2 вр.
Бульон - 1 бр.
Галета - 80 гр.
Розмарин
Олио
Сварявам лещата и я оставям да изстине
Когато се охлади я отцеждам и леко я намачквам.Добавям ситно нарязаните лук и магданоз,яйцето,бульона,галетата и щипка розмарин.Разбърквам всичко.
Понеже ги правя за първи път се чудех как ще са по-добре печени или пържени.Не го мислих много,много...и изпробвах двата варианта :)
От сместа направих топчета / с големина на топче за тенис на маса /една част изпържих,а другата наредих в тава и изпекох.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар