Лук - 1 бр.
Морков - 1 бр.
Зелена чушка - 1 бр.
Домати - 1 и 1/2 буркан
Гъби - 5-6 бр.
Кисели краставички - 5-6 бр.
Бекон или св.филе - 200 гр.
Кашкавал
Сол
Захар
Лука,моркова и чушката смилам в блендера,запържвам ги в малко олио и след това добавям смлените домати.Овкусявам с малко сол и захар и готвя до сгъстяване на соса.В по-дълбок тиган запържвам нарязаните на кубчета гъби,филето и киселините краставички.След това към тях постепенно добавям и доматения сос.
Добре отцеждам сварената паста и добавям към нея соса.Сервирам я топла с обилно настърган кашкавал.
ТЕЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар