Зелка - 1/2 бр.
Тиквичка - 1 бр.
Олио
Сол
Червен пипер - лют
Рендосвам зелето на ренде тип бьорнер, а може и просто да го нарежете на много тънки ивички.Тиквичките режа на пръчици.
В дълбок тиган - най-добре уок слагам зелето и олиото.От време на време разбърквам,когато зелето поомекне добавям и тиквичките.Готвя,докато и тиквичките не поомекнат - аз ги предпочитам една идея по-хрупкави.
След това овкусявам със сол или бульон и малко лют червен пипер.
Много бърза и чудно вкусна манджичка.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар