Картофи - 5 бр.
Лук - 1 бр.
Кренвирши - 2 бр.
Гъби - 1 консерва
Яйца - 3 бр.
Прясно мляко - 120 мл.
Сол
Подправки по избор
Кашкавал за поръсване
Нарязвам лука на дребно,а картофите на малки кубчета и ги запържвам в голям тиган с малко мазнина.
Готвя докато картофите не поомекнат.
Към тях слагам отцедените гъби (нямах пресни и затова използвах от консерва),и нарязаните кренвирши.
Разбърквам всичко и изсипвам в тава.
Заливам с разбити яйца и мляко. Пека в предварително загрята фурна до готовност.
Накрая поръсвам с рендосан кашкавал.
Няма коментари:
Публикуване на коментар