Пилешко долно бутче - 7 - 8 бр.
Картофи - 7 - 8 бр.
Моркови - 2 бр.
Чесън - 5 скилидки
Бира - 1 чаша
Олио
Сол
Черен пипер
Червен пипер
Сух копър
Нарязвам картофите и морковите и ги слагам в голяма купа.Сипвам олио и слагам подправките - разбърквам хубаво с ръце.
След това слагам и бутчетата - отново разбърквам.Всички продукти трябва хубаво да се омазнят и овкусят с подправките.
Изсипвам зеленчуците в тава,а отгоре подреждам пилето.
Сипвам бирата,слагам фолио и пека в предварително загрята фурна на 220° за около 30 мин.
След това махам фолиото, добавям скилидките чесън и оставям да се запече до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар