Замразен грах - 250 гр.
Бекон - 200 гр.
Домати - 2 бр.
Яйца - 3 - 4 бр.
Лук - 1 бр.
Пресен лук - 1 връзка
Чесън - 2 скилидки
Магданоз
Оцет
Сол
Черен пипер
В сух тиган запържвам до златисто нарязания на кубчета бекон.
Изваждам бекона и в отделената от него мазнина запържвам наситнения лук и чесън.След няколко минути добавям грахта,а след още няколко слагам и нарязаните на кубчета обелени домати,овкусявам със сол и черен пипер.
Готвя до готовност на грахта.
През това време в малка тенджера с вода,сол и оцет поширам едно по едно яйцата.
Накрая слагам отгоре бекона,а върху него пошираните яйца.
Поръсвам с наситнен магданоз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар