Страници

неделя, 30 януари 2022 г.

БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ С БЕКОН



Брюкселско зеле - 200 гр.

Бекон 

Твърдо сирене 

Соев сос 

Зехтин

Шарен пипер 

Сол


Почиствам зелето и го пускам за 15 мин. във вряща подсолена вода. След това го отцеждам  и  слагам в купа - вкусявам го със сол,шарен пипер,соев сос и зехтин.


След това изсипвам брюкселското зеле в тава покрита с хартия за печене. С чаша натискам всяка зелчица - сплесквам я.Отготе слагам наситнен бекон и поръсвам с настъргано твърдо сирене.



Запичам в предварително загрята фурна за около 15 мин.

ТАЗИ И ДРУГИ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА 
ВЪВ FACEBOOK:

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 


Няма коментари:

Публикуване на коментар