Брюкселско зеле - 200 гр.
Бекон
Твърдо сирене
Соев сос
Зехтин
Шарен пипер
Сол
Почиствам зелето и го пускам за 15 мин. във вряща подсолена вода. След това го отцеждам и слагам в купа - вкусявам го със сол,шарен пипер,соев сос и зехтин.
След това изсипвам брюкселското зеле в тава покрита с хартия за печене. С чаша натискам всяка зелчица - сплесквам я.Отготе слагам наситнен бекон и поръсвам с настъргано твърдо сирене.
Запичам в предварително загрята фурна за около 15 мин.
ТАЗИ И ДРУГИ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА
ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар