Страници

понеделник, 27 декември 2021 г.

ПЪЛНЕНИ ДОМАТИ

 От доста време ми се въртеше в главата тази рецепта, а днес вече е приготвена!Невероятни



Домати - 7 - 8 бр.

Карфиол - 500 гр.

Пилешко филе - 150 - 200 гр.

Пресен лук - 1 вр.

Магданоз - 1/2 вр.

Сирене 

Масло

Сол

Започвам с подготовката на продуктите:

Лука и пилето режа на дребно.Карфиола смилам в чопъра - да стане на трохи,а доматите внимателно издълбавам.

Загрявам маслото и в него запържвам лука и месото,след това добавям карфиола и бъркам,докато послегне. Добавям нарязаните домати - издълбаните части,посолявам и готвя няколко минути. Махам от котлона и добавям натрошеното сирене и наситнения магданоз. 

С тази плънка пълня доматите,редя ги в тава и пека под фолио.

Чудесно си паснаха с чесновия сос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар