Страници

вторник, 15 януари 2019 г.

САЛАТА С КАРФИОЛ



Карфиол - 1 глава/около 500 гр.
Пресен лук - 2 - 3 стръка
Майонеза - 3 с.л.
Кисело мляко - 1/2 кифичка
Сол - на вкус

Накъсвам карфиола на малки розички,измивам ги и слагам във вряща подсолена вода.Трябва да поомекнат, но да останат и леко хрупкави - внимавам да не ги преваря.
Готовия карфиол отцеждам в гевгир и слагам в купа. Добавям нарязания пресен лук /може да сложите и чесън/,млякото, майонезата и малко сол. Разбърквам всичко и при необходимост доовкусявам.


ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 







Няма коментари:

Публикуване на коментар