Свинско месо / врат без кост / - 1300 гр.
Лук - 2 - 3 бр.
Олио - 1/4 ч.ч.
Соев сос - 1/3 ч.ч.
Мед - 3 с.л.
Червено вино - 1/2 ч.ч.
Сол
Режа месото на парчета. В голяма купа / тенджера смесвам всички съставки за маринатата, разбърквам хумаво и слагам нарязаните на едро месо и лук.Оставям за няколко часа в хладилник. След това изсипвам месото с маринатата в тава, покривам с фолио и пека на 220° до готовност на месото като към края махам фолиото.
Чудесно си пасва със зеленчуци с масло, задушени картофи и др.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора.
Няма коментари:
Публикуване на коментар