Страници

четвъртък, 15 септември 2016 г.

ЧИЛИ КОН КАРНЕ


Лук  - 2бр                                           
Люти чушки - 2 бр.
Телешка кайма - 400 гр                
Леко пикантен доматен сос - 400 гр
Чесън - 2 скилидки                        
Сол,захар
Консерва боб - 1 бр

Режа лука на малки кубчета и го запържвам. Слагам каймата с чесъна и задушавам до полуготовност на каймата.Добавям доматения сос / аз използвах готов барбекю сос / овкусявам със солта и захарта  и задушавам още десетина минути.След това прибавям и изцедения боб и наситнените люти чушки.Разбърквам добре и задушавам за още пет минути.Поднасям в царевични питки .



ТЕЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ 
ВЪВ FACEBOOK:

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 

Няма коментари:

Публикуване на коментар