Картофи - 300 гр.
Тиквички - 500 гр.
Чесън - 2 скилидки
Готварска сметана - 200 мл.
Масло - 2 с.л.
Царевица
Копър - 1 вр.
Пармезан - 70 гр.
Сол,черен пипер
Сварявам обелените и нарязани картофи, тиквички и чесън.Сварените зеленчуци отцеждам, като запазвам бульона и ги пасирам.
Връщам пюрето в тенджерата добавям сметаната и част от бульона до получаване на желаната гъстота на супата.
Разбърквам добре и добавям царевицата.Аз сложих почти една цяла малка консерва.Когато заври махам от котлона и слагам маслото, наситнения копър и рендосания пармезан.Овкусявам със сол и черен пипер.
Няма коментари:
Публикуване на коментар