Пюре от тиква - 130 - 140 гр.
Бял шоколад - 200 гр.
Сладкарска сметана - 200 мл.
Белтък - 1 бр.
Имах остала малко рендосана тиква, която сварих и отцедих добре.
След това загрявам пюрето и добавям натрошения шоколад. Бъркам докато се разтопи.
В една купа разбивам сметаната, а в друга белтъка на сняг.
Към поизстиналата шоколадова смес малко по малко добавям разбитите съставки. Разбърквам внимателно и сопвам в чашки. Оставям муса да престои в хладилника.
Преди поднасяне аз декорира с настърган черен шоколад и ягоди.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар