Картофи - 800 гр.
Лук - 3 бр.
Зехтин
Бульон /подправки
Готварска сметана - 100 мл.
Кашкавал - 50 гр.
Режа картофите на тънки филийки. Слагам ги в тенджера с подсолена вода и ги кипвам, докато леко поомекнат. Да не се разкашкат.
Режа лука на полумесеци и го запържвам в мазнината.
В тава слагам отцедените картофи, добавям сметаната, лука и подправките. Много внимателно разбърквам. Поръсвам с настъргани кашкавал и запичам до златисто.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар