Днес Ви предлагам една много лесна и засищаща топла салата.Естествено може да послужи като гарнитура или вечеря.Аз се влюбих в нея...опитайте я...
Нахут от консерва - 1 бр. от 400 гр.
Маслен боб от консерва - 1 бр. от 400 гр.
Лук - 2 бр.
Гъби печурки - 10 бр.
Олио
Сол
Чили
Отварям консервите,изсипвам ги в гевгир и ги оставям да се отцедят.
През това време режа лука и гъбите на филийки.Слагам ги в дълбок тиган с малко загрята мазнина.
Запържвам до готовност на гъбите и добавям отцедените консерви боб и нахут.Овкусявам с малко сол и чили ( за тези.които обичат пикантно или с други подправки по Ваш избор ),разбурквам няколко минути и сме готови :)
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Много лесна и бърза салатка за узо или ракийка,поздравления Боби!
ОтговорИзтриване