Пилешки крилца - 10 бр.
Мед - 1-2 с.л.
Олио - 4-5 с.л.
Кетчуп - 1-2 с.л.
Червен пипер
Чили
Сол
В малък съд смесвам меда,олиото,кетчупа и подправките.
Редя пилешките крилца в тава /аз сложих и хартия за печене,за да я измия по-лесно/ .
Всяко крилце намазвам обилно с маринатата.
Сипвам малко вода и покривам с алуминиево фолио,слагам ги да се пекът в предваритено загрята фурна на 220 за около 40 минути.
След това махам фолиото,обливам ги с получилото се сосче (това може да направите няколко пути ) и оставям да се запекът до получаване на златна коричка.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар