Нищо,че не са на скара или на жар ... станаха чудесни и не останаха ;)
Свинско месо - 500 гр.
Лук - 2-3 бр.
Гъби - 5-6 бр.
Соев сос - 1/2 ч.ч.
Вино - 1/3 ч.ч.
Чесън - 3-4 скилидки
Подправки по избор
Свинско месо - 500 гр.
Лук - 2-3 бр.
Гъби - 5-6 бр.
Соев сос - 1/2 ч.ч.
Вино - 1/3 ч.ч.
Чесън - 3-4 скилидки
Подправки по избор
Режа месото на хапки.Слагам го да се маринова със соевия сос,виното,наситнения чесън,подправките и нарязана на едро една глава мин.Оставям го да престои в маринатата няколко часа.
След това режа гъбите и лука на подходящи парчета и заедно с месото ги нанизвам на шишетата.Подреждам ги в подходяща тава и сипвам малко от маринатата,пека шишчетата в предварително загрята фурна на 230° ,като първо ги пека с фолио,а когато са готови го махам и оставям да се запекат.
След това режа гъбите и лука на подходящи парчета и заедно с месото ги нанизвам на шишетата.Подреждам ги в подходяща тава и сипвам малко от маринатата,пека шишчетата в предварително загрята фурна на 230° ,като първо ги пека с фолио,а когато са готови го махам и оставям да се запекат.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар