Зеле - 1/2 бр
Свинско месо - 300-400 гр
Лук - 2 бр
Олио - за пържене
Соев сос
Свинско месо - 300-400 гр
Лук - 2 бр
Олио - за пържене
Соев сос
Режа лука на полумесеци,месото на кубчета,а зелето рендосвам.В дълбок тиган или тенджера сипвам олиото и слагам на котлона. Когато е достатъчно загрято слагам месото да се запържи,сипвам 1/2 ч.ч вода,слагам капак и оставям да се готви,като периодично разбърквам.Когато месото е готово и е останало на мазнина,сипвам малко олио и добавям лука и зелето.Бъркам и оставям да се готви само на мазнина.Овкусявам със соевия сос.Готви се до толкова,до колкото ви харесва.Аз предпочитам зелето да е леко хрупкаво.
ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДАНАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора
Няма коментари:
Публикуване на коментар