Страници

четвъртък, 3 ноември 2016 г.

ЮФКА С ТИКВА И ЯБЪЛКА НА ФУРНА

Юфка - 1 шепа        
Тиква - 1 шепа        
Ябълка - 1/2 бр        
Кисело мляко - 1/3 коф. 
Яйце - 1 бр 
Канела

Сварявам юфката  и отделно тиквата с ябълката.Вече сварени и охладени ги отцеждам добре и прибавям към тях разбитото яйце с киселото мляко.Поръсвам с малко канела,разбърквам и изсипвам в съда за печене.Пека на 190° до зачервяване.


ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK :

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 

Няма коментари:

Публикуване на коментар